dilluns, 10 de març del 2014

Diari d'aula...recomencem amb Carlos F

Hui hem fet la classe a l'aula d'informàtica 2, com tots els dilluns.

Amparo ens ha comentat que la setmana passada el blog no va funcionar correctament. De la setmana passada, dels tres dies setmanals, ningun dia el van pujar. També ens ha dit que si açò continua passant, a la fi del trimestre, paral·lizarà el blog, per això jo vos anime a continuar el blog i fer el que comprometem a classe, recordeu la frase que "ara està de moda" en Amparo, "Quan algú es compromet a fer el diari, no es comprometem amb ella, sinó també amb la resta de la classe". 

Després ens ha comentat les respostes de la setmana passada, BRESQUILLES HUI, BRESQUILLES DEMÀ, la majoria d'aquestes estaven bé, però ens tenim que enenyar a justificar la resposta.


A continuació ens ha donat una fitxa  (un poc estranya), però després l'hem entès un poc més. La fitxa tracta de simplificar, sumar, restar o multiplicar les diferents fraccions. Després hem corregit a la pissarra l' exercici 6 de la pàgina 153, que tractava de sumes i restes amb fraccions amb denominador diferent. Abans d'acabar la classe hem posat el blog a la pantalla digital i ens ha ensenyat la fitxa que estàvem fent (també està al blog però l'hem de fer a la llibreta) i uns quants problemes més que tenim temps de respondre fins la setmana que ve. Per problemes tècnics l'ordinador i la pantalla han deixat de funcionar!


De deure sols hi ha la fitxa que ens ha donat de fraccions. Fer el problema penjat al blog en l'entrada que es titula DIFERÈNCIA DE FRACCIONS. Heu d'omplir buits dels vèrtex de tots els polígons, calculant la diferència que hi ha als extrems. 

També recorde que el dijous tenim examen de les unitats 7 i 8 (fraccions i operacions amb fraccions)!!!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada