diumenge, 2 de febrer del 2014

Diari d'aula de 1r C...avui l'escriuen Sergio i Paula


Hui publicaré primer l’entrada del diari que Sergio va intentar enviar el dimecres però que degut a problemes tècnics (enviar el missatge a través d’un comentari en lloc de enviar-lo per correu electrònic) no va ser possible mostrar-la el dia corresponent. Després publicaré la de Paula.

Hola sóc Sergio
Hui Amparo no ha vingut perquè es trobava malalta. L’ha substituït Anna professora de francès que no ha pogut corregir cap examen...Els deures són fer la fitxa que ens ha repartit Andreu, el cap d’estudi, i que li havia enviat Amparo per correu.

Hola sóc Paula M. de 1C
Hui ja ha vingut la professora. Quan hem començat la classe, Amparo ens ha repartit els càlculs mentals de nombres positius i negatius que vam fer la setmana passada. Hem comentat que els resultats no han sigut massa bons i que de segur si la férem ara eixiria molt més millor. Per això ella ha dit que en prepararia altra. Després ens hem posat a corregir la meitat  dels exercicis que havíem de fer per a deures, tots d’operacions combinades. En acabar, la mestra ens ha explicat les potències dels nombres enters, hem vist que el resultat de les potències de base positiva sempre serà positiu i que el resultat de les potències de base negativa serà positiu si l’exponent és parell i negatiu si l’exponent és imparell.
Ens ha posat els deures i abans d'anar-se'n li hem donat unes fulles que ens va donar ahir Andreu per a que les corregira.

Deures: pàg. 89 ex: 1, 2, 3, 4, 5 i 6.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada