dilluns, 17 de febrer del 2014

Diari d'aula...ja ha vingut Rubén

Hui a classe hem començat parlant del blog. Primer hem resolt el problema de la setmana. Hem tornat a vore el vídeo i ens hem adonat que el protagonista de l'escena ha comés quatre errors en els càlculs.  També ens hem fixa't en una imatge que ha afegit al blog on es representen diferents fruites tallades per la meitat i ens ha explicat que totes elles representaven 1/2, però 1/2 de diferents elements són diferents. Hem llegit una frase d'un escriptor rus i ens ha demanat que la comentarem i que li enviarem la resposta pel blog. Hem llegit el problema de la setmana que consta de diferents formes cadascuna de les quals té un valor diferent i hem d'investigar quin és aquest valor. 

Després ens ha posat un powerpoint on ella ens ha posat diverses activitats sobre les fraccions: la primera tenia dibuixades diferents formes de representar un quart a partir d'una mateixa figura, la segona demana si 1/4+2/3 era més gran o més xicotet que 1 i després hem fet altres tres activitats.

Per acabar ens ha explicat que una fracció és una divisió indicada i que si calculem el seu valor pot donar un decimal exacte o un de periòdic

Per a seguir practicant fraccions ens ha manat el deure següent :
Pàg. 138 activitats 13 i 16

Què significarà el que està en cursiva?


1 comentari :