dilluns, 20 de gener del 2014

Diari d'aula.. escrit per Carlos A

Hola sóc Carlos A .

Hui ha sigut un dia amb molt de vent , les palmeres i els arbres es menejaven molt. En classe de matemàtiques la Amparo ens ha repartir els deures corregits que li lliurarem l'altre dia, i també hem aprés a multiplicar i a dividir amb nombres negatius i positius. La mestra en ha posat aquestes activitats

            Pàgina 83: act            Pàgina 87: act 2 , 4


També ens ha recordat com entrar al blog, a través de la pàgina web de l'institut en una pestanyeta que posa blog o buscant matematiques1esoc.blogstop.com. amb google. Una vegada dins del blog ens ha mostrat com practicar la suma de nombres enters, i ens ha recordat que el pròxim dia farem un càlcul mental de suma i diferència d'enters.

Ens ha mostrat el problema de la setmana i ens ha convidat a participar. Ha recordat que intentar resoldre els problemes indica una actitud molt positiva de cara a l'assignatura, que no és obligat però pot ajudar a tindre millor nota d'avaluació.


3 comentaris :

  1. Hola sóc Amparo, estic molt contenta perquè veig que tots heu decidit participar-hi. Com vegeu he afegit el nom de Carlos A, anirá afegint a mesura que aneu publicant. Val?

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola soc ruben que tinc que fer per a que me poses dirte el meu gmail ?

      Elimina
    2. Ruben per apareixer en la llista de participants has de escriure una entrada i jo publicar-te-la. Amparo

      Elimina